Lónyay Vezetéstudományi Előadások

A Lónyay Menyhért Gazdaság- és Vezetéstudományi Kutatóműhely előadás sorozatot indít Lónyay Vezetéstudományi Előadások címmel.

Jótékonysági koncert a szíriai földrengés károsultjainak megsegítésére

A Károli Gáspár Református Egyetem jótékonysági koncertet szervez március 31-én a Zeneakadémián a szíriai földrengés károsultjainak megsegítésére. A koncert jegybevételéből és a helyszíni adományokból befolyt összeget a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyarországi Református Egyház a szíriai Aleppói Református Egyházközség segítségével juttatja el a nehéz helyzetbe került testvérekhez. Aleppó lakói és a református testvérek éveken át álltak a bombázások és a harcok középpontjában, a szíriai polgárháború leghevesebb harci övezetében, amikor február 10-én Aleppó városát és lakóit hatalmas erejű földrengés rázta meg, emberéletekben pótolhatatlan veszteségeket és borzalmas pusztításokat okozva.

Gárdonyi Zsolt Áldáskívánás című művének kottabemutatója

Gárdonyi Zsolt Áldáskívánás című művének kottabemutatója A Károli Gáspár Református Egyetem alapításának 30. évfordulójára komponált zeneművet Gárdonyi Zsolt zeneszerző, orgonaművész

A Károli Gáspár Református Egyetem alapításának 30. évfordulójára komponált Áldáskívánás négyszólamú vegyes karra és orgonára címmel zeneművet Gárdonyi Zsolt zeneszerző, orgonaművész, a Károli Gáspár Református Egyetem díszpolgára. A kórusmű olyan verseket önt zenébe a Károli-Bibliából, amelyek a zeneszerző számára különös jelentőségűek. Az alkotás középtengelyében a református egyház jeligéje áll, a bibliai idézeteket a református köszöntés, az Áldás, békesség! megzenésítése foglalja keretbe.

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ