Könyvtár

Kari könyvtár – budapesti képzési helyszín

A KRE Gazdálkodástudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar budapesti gazdasági képzéseinek szakirodalma az Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának könyvtárában, a társadalomtudományi és egészségtudományi képzések szakirodalma az Egyetem Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Karának Dózsa György úti (1446 Budapest, Dózsa György út 25-27.) épületében érhető el.

A könyvtár fő célja a Karok hallgatóinak és oktatóinak színvonalas szakirodalommal való ellátása és kutatómunkájuk segítése.

A Könyvtár fő gyűjtőkörébe elsősorban a Karokon oktatott képzésekhez, tudományokhoz tartozó szakirodalom tartozik. A Könyvtár az állomány folyamatos gyarapítása mellett a társtudományok, és határterületi tudományok szakirodalmára is gondot fordít. Az általános műveltség gyarapítására szolgáló művek is gyűjtemény részét képezik.

A Könyvtár nyilvános felsőoktatási szakkönyvtár. Használói elsősorban a Karok hallgatói, oktatói és kutatói, az Egyetem karainak könyvtár-használói, valamint igény szerint más egyetemek hallgatói, oktatói.

A Könyvtár várja az olvasókat. Szolgáltatásai a térítésmentes beiratkozást követően vehetők igénybe. Olvasótermeinkben szabadpolcon több ezer, tematikusan elrendezett dokumentum található helyben használatra, illetve kölcsönzésre.

A könyvtári számítógépeken hozzáférést biztosítunk az E-Corvina Online katalógushoz, az EISZ és az EBSCO adatbázisaihoz.

A Könyvtárról bővebb információ található az alábbi honlapokon található:

https://ajk.kre.hu/index.php/szolgaltatasaink/konyvtar.html

https://btk.kre.hu/index.php/2015-10-20-12-46-08/bod-peter-konyvtar.html

 

Kari könyvtár – nagykőrösi képzési helyszín

KRE-GESZK nagykőrösi képzéseinek irodalmai a Pedagógiai Kar könyvtárában találhatóak. A KRE-PK könyvtára a kari hirdetmény alapján tart nyitva.

A könyvtárba való beiratkozás ingyenes. A könyvek nagy része kölcsönözhető. A kölcsönzési idő egy hónap (egyszeri hosszabbítás lehetséges, kivéve a sokak által keresett szakkönyveknél). Egyszerre 5 könyvet lehet kölcsönözni.

A KRE Pedagógia Kar könyvtárának honlapja:

https://pk.kre.hu/index.php/szolgaltatasaink/konyvtar

 

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ