Meghívó az V. Leisure Konferenciára

Folytatódik a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság és egyetemünk konferencia-sorozata, amely az egészséges életmód, az egészségfejlesztés és a tevékeny pihenés fókuszba helyezésével egyszerre nyújt tudományos közösségi teret a szakembereknek és kínál edukatív tartalmakat az érdeklődőknek.

Az V. Leisure Konferencia idén október 8-án kerül megrendezésre 10 órai kezdettel. 

A konferenciát Trócsányi László rektor nyitja meg, köszöntőt mond Fritz Péter egyetemi docens, a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság elnöke, az esemény főszervezője. Ezt követően Bóday Ádám tart plenáris előadást Az egészséges és hosszú élethez minden nap egyszer meg kell éhezni és meg kell izzadni címmel.

A rendezvény számos szekcióval – idén a gerontológia, a rekreációs edzés, a szellemi rekreáció, az egészségfejlesztés és táplálkozás, az egészségturizmus és tehetséggondozás témakörökben – várja a résztvevőket. A konferencia részletes programja ide kattintva olvasható.

A konferencia helyszíne: Károli Gáspár Református Egyetem, Károlyi-Csekonics-palota (1088 Budapest, Múzeum u. 17.)

Részvételi szándékát legkésőbb 2024. október 6-ig várjuk az alábbi regisztrációs felületen: https://geszk.kre.hu/V.Leisure.2024/

További információ a konferenciával kapcsolatosan: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

meghívó

 

Következő események




Közösségi Média

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ