Egyházi vezetés és gazdálkodás szaktanácsadó szakirányú továbbképzés

A korábbi kedvező beiskolázási adatokat és a nagyfokú érdeklődést figyelembe véve 2024 szeptemberétől újra meghirdetjük a három féléves Egyházi vezetés és gazdálkodás szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szakunkat. A Károli Gáspár Református Egyetem Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kara a szak elvégzését jellemzően lelkipásztoroknak, intézményfenntartó egyházközségek elöljáróinak, illetve egyházi intézmények vezetőinek kínálja. Az egyetem számos elismert vezető professzora, továbbá minisztériumok, a Református Szeretetszolgálat, a Könyvvizsgálói Kamara és az Állami Számvevőszék szakembereinek közreműködésével történik az oktatás, amely egy félévben 5 szombati napot vesz igénybe. A képzés az egyházi intézményeknél folyó pénzügyi, jogi, vezetői kompetenciák fejlesztését szolgálja.

„A képzés ötvözi a professzionális gazdasági ismeretek átadását és az egyházias jelleget, hogy az egyházi intézményekben, közösségeikben garantálhassák a keresztény és keresztyén lelkiséget, dominanciát. Más felekezetek hasonló profilú tisztségviselőit is szeretettel fogadjuk.” – invitálja Lentner Csaba professzor, a szak vezetője a jelentkezőket.

A képzés céljairól, szakmai hátteréről Lentner Csaba szakfelelős, közpénzügytan professzor adott tájékoztatást a Reformátusok Lapjában: https://reformatus.hu/oktatas/hirek/tovabbkepzes-a-karolin-a-jobb-gyulekezet-es-intezmenymenedzselesert/

 

Az „Egyházi vezetés és gazdálkodás” képzés célja, hogy segítsen a gyülekezeti, egyházi és intézményi vezetőknek gazdálkodásirányítási teendőik magas szintű és jó minőségű ellátásában. Képzésünket ajánljuk olyan nem gazdasági szakemberek számára, akik munkájuk során felelnek a közösségük egyre összetettebbé váló gazdálkodásának szabályos és hatékony irányításáért.

Képzésünket ajánljuk azoknak is, akik már vannak gazdálkodási ismereteik, ám tudásuk felfrissítésére törekszenek: új, modern, hatályos ismerteket akarnak szerezni.

Képzési idő: 3 félév

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 23.

 

A képzés levelező munkarendben, önköltséges finanszírozási formában indul. Az önköltség díja:

1-2. félév: 240.000 Ft/félév, 3. félév: 90.000 Ft. (A képzés díját a munkáltató átvállalhatja.)

További információ és jelentkezés: https://geszk.kre.hu/index.php/egyhazi-vezetes-es-gazdalkodas-szaktanacsado-szakiranyu-tovabbkepzesi-szak

Lentner Csaba

Következő események




Közösségi Média

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ