Oklevél- és tanúsítványátadó ünnepség a karunkon

A Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar 2023. február 25-én tartotta oklevél- és tanúsítványátadó ünnepségét a Dunamelléki Református Egyházkerület Püspöki Hivatalának Dísztermében. Az ünnepségen 87 hallgatónk vette át a sikeres tanulmányainak befejezését igazoló oklevelet, valamint a szociális vezetőképzés elvégzéséről a tanúsítványt.

Az ünnepi igehirdetést és a köszöntő beszédet Prof. Dr. Balla Péter hitéleti rektorhelyettes tartotta. Beszédében kiemelte, hogy szimbolikus jelentése van annak, hogy az egyetem legfiatalabb karának első oklevélátadó ünnepsége az újjáépített Ráday Házban került megrendezésre.   
Ezt követően Prof. Dr. Mészáros József dékán szólt a friss diplomásokhoz. Kiemelte, hogy az elmúlt, nehézségekkel terhelt időszak után külön öröm, hogy osztozhatunk végzett hallgatóink nagy életfordulót jelentő eseményében. Külön megköszönte a szülők, rokonok, hozzátartozók segítségét, hiszen ők támogatták a hallgatókat egyetemi éveik alatt, hogy végül ezen az ünnepi alkalmon átvehessék oklevelüket. Dékán úr hangsúlyozta azt is, reméli, viszontlátja még a végzett hallgatókat az élethosszig tartó tanulás jegyében az egyetem további képzésein.
A végzett hallgatók nevében Nagy Viktória Dalma szociálpedagógia alapképzési szakon végzett hallgató búcsúzott, majd Ledinszky Virág elsőéves emberi erőforrások alapképzési szakos hallgató búcsúztatta végzős társait.
Az ünnepség keretein belül elismerő oklevelet vehetett át Juhász Márk emberi erőforrás szakos hallgatónk kiemelkedő szakmai és közéleti munkájáért. A Filo Lajos Alapítvány díját Laczayné Csibran Emőke diakónia szakos hallgatónk érdemelte ki.

Következő események




Közösségi Média

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ