Oklevélátadó a Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Karon

A Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar 2024. június 29-én tartotta oklevélátadó ünnepségét a Dunamelléki Református Egyházkerület Püspöki Hivatalának Dísztermében. Az ünnepségen sikeres tanulmányaik befejezését igazoló oklevelet vehettek át a hallgatók emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, szociálpedagógia és szociális munka alapképzési szakokon, kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzésen.

Nagy öröm a kar számára, hogy a 2020/2021-es tanévben indult ápolás és betegellátás alapképzési szak első végzett évfolyamának hallgatóit is ünnepelhette.

Az ünnepi igehirdetést Káposztás Gábor egyetemi lelkész tartotta, majd Szuchy Róbert oktatási rektorhelyettes köszöntötte a résztvevőket. Beszédében méltatta az intézmény legfiatalabb karának eredményeit. Kiemelte, hogy a kar képzései közül 30 évre tekintenek vissza a szociális, és 15 évre a gazdasági képzések. Külön köszönetet mondott a kar oktatóinak és munkatársainak, és gratulált a végzett hallgatóknak, további sikereket kívánva.

Ezt követően Mészáros József dékán szólt a friss diplomásokhoz. Hangsúlyozta, külön öröm a kar életében, hogy sikeresen végzett az első évfolyam az ápolás és betegellátás alapképzési szakon. Megköszönte a szülők, rokonok, hozzátartozók segítségét, hiszen ők támogatták a hallgatókat egyetemi éveik alatt, hogy végül ezen az ünnepi alkalmon átvehessék oklevelüket.

Dr. Stubnya Gusztáv, az Egészségtudományi Intézet vezetője gratulált valamennyi oklevelüket átvevő hallgatónak, de külön kitért az ápolás és betegellátás alapképzési szak első végzett évfolyamának hallgatóra. Megköszönte a képzés oktatóinak áldozatos munkáját, köszönetet mondott a képzés két gyakorló kórházának: a Bethesda Gyermekkórház és az Uzsoki Utcai Kórház oktatóinak. A végzett hallgatókat arra buzdította, hogy a tanulást soha fel nem adva, szívvel-lélekkel gyakorolják hivatásukat egy innovációkkal és kihívásokkal teli szakmai úton.

Végül Koczó Dzsenifer ápolás és betegellátás alapképzési szakon végzett hallgató mondta el gondolatait az egyetemen eltöltött időszakról, majd Tóth Alexa elsőéves emberi erőforrások alapképzési szakos hallgató búcsúztatta végzős társait.

Az ünnepségen Völgyesi Anna Sára szociálpedagógia szakos hallgató zenei műsorszámmal ajándékozta meg a résztvevőket. Klarinéton Tchaikovsky és Weber egy-egy művét adta elő.

Végzett hallgatóinknak ezúton is gratulálunk és további sikereket kívánunk!

Az esemény teljes képgalériája ide kattintva érhető el.

GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek  GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képek GESZK Diplomaosztó képekGESZK Diplomaosztó képekGESZK Diplomaosztó képekGESZK Diplomaosztó képekGESZK Diplomaosztó képek

Következő események




Közösségi Média

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ