A kar 80 hallgatója vehette át oklevelét a Ráday Házban

A Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar 2024. február 24-én tartotta oklevélátadó ünnepségét a Dunamelléki Református Egyházkerület Püspöki Hivatalának Dísztermében. Az ünnepségen 80 hallgató vette át a sikeres tanulmányaik befejezését igazoló oklevelet emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, diakónia, szociálpedagógia és szociális munka alapképzési szakokon.

Az ünnepi igehirdetést Literáty Zoltán, a Hittudományi Kar dékánja tartotta, majd Szuchy Róbert oktatási rektorhelyettes köszöntötte a résztvevőket. Beszédében kiemelte az intézmény legfiatalabb karának eredményeit, végigtekintette a kar megalakulásától számított elmúlt másfél évet, gratulált a végzett hallgatóknak további sikereket kívánva.

Ezt követően Mészáros József dékán szólt a friss diplomásokhoz. Kiemelte, hogy az elmúlt, nehézségekkel terhelt időszak után külön öröm, hogy osztozhatunk a végzett hallgatók nagy életforduló eseményében. Külön megköszönte a szülők, rokonok, hozzátartozók segítségét, hiszen ők támogatták a hallgatókat egyetemi éveik alatt, hogy végül ezen az ünnepi alkalmon átvehessék oklevelüket.

A végzett hallgatók nevében Paluch Adrián emberi erőforrások alapképzési szakon végzett hallgató mondta el gondolatait az egyetemen eltöltött időszakról, majd Szabó Hunor másodéves emberi erőforrások alapképzési szakos hallgató búcsúztatta végzős társait.

Az ünnepségen két szociálpedagógia szakos hallgató zenei műsorszámmal ajándékozta meg a résztvevőket. Zsoldos Viktória bonchidai népdalokat énekelt, Völgyesi Anna Sára pedig klarinéton adta elő Bartók Béla Este a székelyeknél és Carl Baermann Romance című művét.

Végzett hallgatóinknak ezúton is gratulálunk, és további sikereket kívánunk!

GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó GESZK diplomaosztó

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ