Karunk nyílt napot tartott Kecskeméten

2024. február 8-án a Családtámogató Szolgálat Olimpia utca 6. szám alatti épületének közösségi termében tartott nyílt napot a egyetemünk Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kara Kecskeméten. A rendezvény célja az volt, hogy az érdeklődők első kézből kapjanak hiteles tájékoztatást az egyetem által kínált, Kecskemét városában elérhető szociális munka, szociálpedagógia és diakónia szakon induló levelező képzésekről, illetve az egyetem további képzési lehetőségeiről.

A rendkívül szép számban megjelent vendégeket a társházigazda Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága nevében Csonka Imre szociális és gyermekvédelmi igazgató köszöntötte. A köszöntő után Prof. Dr. Homicskó Árpád Olivér, a kecskeméti képzések koordinálásáért felelős rektori megbízott mutatta be a Károli Gáspár Református Egyetemet, az egyes karokat, az egyetem képzési kínálatát és lehetőségeit.

Őt követte Kucsák Erzsébet, a kar tanulmányi osztályának vezetője, aki a felvételi jelentkezés feltételeiről, menetéről, a legfontosabb határidőkről, és a felvételi eljárás további részleteiről tartott rendkívül átfogó, alapos tájékoztatót. Birinyi Márk intézetvezető-helyettes egy Ottlik Géza mesenovellára felfűzve tartott izgalmas és színes előadást arról, hogy miért érdemes a kart és annak Kecskeméten is kínált szakjait választani, Bujdosó Balázs mesteroktató pedig a professzionális segítő szakmák gyakorlati aspektusait villantotta fel hangulatos prezentációjában.

A nyílt nap végén lehetőség nyílt a közvetlen kérdésfeltevésekre, illetve további tájékoztatásra is, mellyel éltek is a nagy számban megjelent érdeklődők.

Kecskemét online hírportálja is beszámolt az eseményről, a cikk ide kattintva olvasható el.

GESZK nyíltnap - Kecskemét fotó GESZK nyíltnap - Kecskemét fotó GESZK nyíltnap - Kecskemét fotó GESZK nyíltnap - Kecskemét fotó GESZK nyíltnap - Kecskemét fotó GESZK nyíltnap - Kecskemét fotó GESZK nyíltnap - Kecskemét fotó GESZK nyíltnap - Kecskemét fotó

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ