Rekreáció és életmód alapképzési szak indul a GESZK-en!

Új szakkal bővül a Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar képzési portfóliója, 2024 szeptemberében indul a rekreáció és életmód alapképzési szak. A budapesti képzés nappali munkarendben kerül meghirdetésre állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában.

Az Educatio Kiállítás pénteki napján megrendezett „Károli, a sportos egyetem” című pódiumbeszélgetésen Lőkös Dániel, a szak oktatója a képzés kapcsán elmondta: rendkívül széles lehetőséget kínál az oktatás, a sportrendezvények és táborok szervezése terén. A rekreáció a jövőt jelenti a testi és lelki egészség terén, hiszen ez a szak képes a leggyorsabban integrálni az újonnan megjelenő, innovatív mozgásformákat. (forrás reformatus.hu)

A képzésről a február 6-i nyílt napon részletes tájékoztatást nyújtunk az érdeklődők számára. Az eseményre a www.kre.hu/nyiltnap oldalon lehet regisztrálni.

KRE-GESZK Rekreáció és életmód alapképzési szak (BSc) - Képzési hely: Budapest; Képzési idő: 6 félév; Az alapfokozat megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma: 180 kredit; Meghirdetett munkarend: nappali; A képzés állami ösztöndíjas és önköltséges finanszítozási formában is indul. Az önköltség mértéke a 2024/2025. tanévben: 225.00 Ft/félév(nappali)

Rekreáció és életmód alapképzési szak - 2024 plakát - Gyakorlatorientált képzés - Biztos elhelyezkedés - Barátságos egyetemi légkör - Oktatók a szakmai kiválóságai - Naprakész tudásanyag

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ