Egyetemünk ad otthont a IV. Leisure Konferenciának

2023. október 9-én folytatódik a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság konferencia-sorozata, amely az egészséges életmód, az egészségfejlesztés és a tevékeny pihenés fókuszba helyezésével egyszerre nyújt tudományos közösségi teret a szakembereknek és kínál edukatív tartalmakat az érdeklődőknek. A IV. Leisure Konferencia idén a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság és a Károli Gáspár Református Egyetem közös szervezésében valósul meg.

Időpont: 2023. október 9. 10 óra

Helyszín: Károlyi-Csekonics-palota (1088 Budapest, Múzeum u. 17.)

A konferenciát Trócsányi László rektor nyitja meg, köszöntőt mond Mocsai Lajos egyetemi tanár, a Testnevelési Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke, az esemény fővédnöke. A konferenciát Fritz Péter egyetemi docens, a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság elnöke, az esemény főszervezője ismerteti. Plenáris előadást tart Hevesi Tamás zenész, labdarúgó edző, aki mindkét hivatása kapcsán beszél a rekreáció fontosságáról, illetve arról is, ő maga milyen tevékenységeket folytat az aktív pihenés és az egészséges életmód fenntartása érdekében a mindennapokban.

A rendezvény számos szekcióval – idén a gerontológia, a rekreációs edzés, a szellemi rekreáció, az egészségfejlesztés és táplálkozás, valamint az egészségturizmus témakörökben – várja a résztvevőket. A konferencia részletes programja ide kattintva olvasható.

Részvételi szándékát az alábbi regisztrációs felületen jelezze: https://geszk.kre.hu/IV.Leisure.2023/

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ