A Dr. Kováts J. István Alapítvány pályázati felhívása

A Dr. Kováts J. István Alapítvány kuratóriuma pályázatot hirdet a Károli Gáspár Református Egyetem bármely hallgatója részére Dr. Kováts J. István életével és munkásságával kapcsolatos, bármilyen teológiai, jogi, bölcsészet- és társadalomtudományi szakterületről érkező, tudományos igényű szaktanulmány megírására.

A beadott pályaműnek meg kell felelnie az OTDK (Országos Tudományos Diákköri Tanács) pályaművek formai kritériumainak. 

Nyertes pályaművek: 

I. helyezett: 100.000 Ft
II. helyezett: 75.000 Ft
III. helyezett: 50.000 Ft 

Beadási határidő: 2023. november 15. 

A kuratórium fenntartja a jogot, hogy nem hirdet ki nyertes pályázatot.

További információ és témajavaslatok az alapítvány weboldalán található vagy a kuratórium tagjaitól kapható:
Czentnár Simon (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Lányi Gábor (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Pataki András (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Péntek Dániel (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
ÁJK-s összekötő: Köbel Szilvia (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Kováts J. István: Az eredetileg jogász végzettségű Dr. Kováts J. István (1880-1965) 32 éven keresztül volt a budapesti református teológia tanára, az intézmény igazgatója, 1929-től a dunamelléki egyházkerület  „püspökhelyettese”. Aktív közéleti tevékenysége, gyorsírói, szónoklati képességei, sajtótevékenysége, egyházi és társadalmi reformok ügyében indított modern, biblikus kezdeményezései a két világháború közti református élet meghatározó alakjai közé emelték őt. 

 Pályázati plakát 2023 - A beadott pályaműnek meg kell felelnie az OTDK (Országos Tudományos Diákköri Tanács) pályaművek formai kritériumainak. Beadási határidő: 2023.november 15. Info: lanyi.gabor@kre.hu , kovatsjistvan.hu

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ