Ezért érdemes a Károlit 1. helyen jelölni! – a sorrendmódosításra július 7-ig van lehetőség

A felvételi jelentkezési adatok feldolgozása befejeződött, a www.felvi.hu honlap E-felvételi felületén ellenőrizheted adataidat, pótolhatod a felvételi jelentkezés benyújtását követően megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat. A felvételi eljárás során egyetlen alkalommal lehetőséged van a jelentkezési sorrend módosítására is, de csak a jelentkezéskor megadott szakok elbírálási sorrendjén változtathatsz, új képzést már nem lehet rögzíteni.

Az egyszeri sorrendmódosítás végső határideje: 2022. július 7.

Érdemes intézményünket első helyen megjelölnöd, hiszen a Károli Gáspár Református Egyetem egyedülálló ösztöndíjprogramjai segítségével lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak költségeik csökkentésére a tanulmányaik során.
Ha első helyen jelölöd meg intézményünket, akkor jogosult lehetsz a Károli Ösztöndíjra, melynek célja, hogy támogassuk az első helyen hozzánk jelentkező tehetséges, de önköltséges képzésben részt vevő hallgatókat. A Károli Ösztöndíjjal az önköltség mértékét akár 75%-kal is csökkentheted!

Miért érdemes még – ösztöndíjainkon kívül – első helyen megjelölnöd a Károlit?

  • Válaszd a Károlit, mert nálunk az oktatás minősége és színvonala kiemelt fontosságú.
  • Válaszd a Károlit, mert itt egy inspiráló és támogató közösség tagja lehetsz.
  • Válaszd a Károlit, mert a folyamatosan növekvő hallgatói létszám mellett nálunk még családias a hangulat, az oktató és hallgató között személyes kapcsolat van.
  • Válaszd a Károlit, mert a 4. legjobb felsőoktatási intézmény Magyarországon. (HVG Diploma 2022)
  • Válaszd a Károlit, mert az adott szakma legjobbjaitól – országos ismertségű elméleti és gyakorlati szaktekintélyektől – tanulhatsz.
  • Válaszd a Károlit, mert az elsőéves hallgatóink beilleszkedését évfolyammentorok segítik.
  • Válaszd a Károlit, mert nálunk kiemelt szerepet kap a tehetséggondozás, számos lehetőséget biztosítunk, hogy hallgatóink elmélyült, szakmai munkát folytathassanak.
  • Válaszd a Károlit, mert Református Ösztöndíjunkkal a nem hitéleti képzésben részt vevő, gyülekezetükben aktív református fiatalok felsőoktatási tanulmányait havi 50.000 forinttal támogatjuk.
  • Válaszd a Károlit, mert a károlisok aktív közösségi és tudományos életet élnek: rendszeresen tartunk könyvbemutatókat, konferenciákat, szakmai fórumokat, művészeti napokat.
  • Válaszd a Károlit, mert az év során számtalan, a Hallgatói Önkormányzat által szervezett program (koncert, buli, kulturális esemény, belföldi és külföldi kirándulás) vár Téged.
  • Válaszd a Károlit, mert számunkra a szellemi fejlődésen kívül fontos a testi egészség megőrzése is: egyetemünkön 9 csapatsport és rengeteg tömegsport közül választhatsz, egyetemünk több épületében edzőterem áll a hallgatók rendelkezésre.
  • Válaszd a Károlit, mert mi 100%-ban támogatjuk a sportolói karrieredet: garantáljuk, hogy részt vehetsz az edzéseiden és mérkőzéseiden. Az egyéni, kedvezményes tanrendnek köszönhetően tanulmányaid összhangban lesznek a sportkarriereddel.

 

Egyetemünkről további érveket itt olvashatsz.

Az alábbi videó segítségével ismerd meg jobban egyetemünket:

 

Bízunk benne, hogy szeptembertől a Károlin kezdheted meg egyetemista éveidet és életre szóló élményekben lehet részed!

Következő események




Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ