Az Emberkereskedelem aktuális helyzete Magyarországon - konferencia

Az Emberkereskedelem aktuális helyzete Magyarországon címmel tart konferenciát a Károli Gáspár Református Egyetem Szociális és Egészségtudományi Kara és a Belügyminisztérium március 30-án, szerdán, 10-14 óra között a Károlyi-Csekonics-palota Csekonics-termében (1088 Budapest, Múzeum utca 17. 1. emelet).

A konferenciát Dr. habil. Antalóczy Péter, a Szociális Munka és Diakónia Intézet egyetemi docense nyitja meg 10 órakor, majd köszöntőt mond Dr. habil. Szuchy Róbert oktatási rektorhelyettes és Dr. Hegyaljai Mátyás, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára.

A konferencián az Országos Kriminológiai Intézet (OKRI), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), a Legfőbb Ügyészség, a Családbarát Magyarország Központ és a Belügyminisztérium szakértői jogi, szociológiai és bűnügyi szempontok mentén vizsgálják az emberkereskedelem témakörét.

Oktatásügyi szempontból a Szociális és Egészségtudományi Karról Dr. habil. Antalóczy Péter intézetvezető és Dr. Nagy Sándor megbízott oktató Az emberkereskedelem elleni küzdelem bevezetése a felsőoktatási szociális képzésben címmel tart előadást. Ugyancsak felsőoktatási vonatkozásban tart előadást  De Coll Ágnes, az ELTE megbízott oktatója, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programvezetője Az emberkereskedelem elleni küzdelem oktatási tapasztalatai különös tekintettel a felsőoktatási intézményekben címmel.

A konferencia részletes programja ide kattintva tekinthető meg.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a konferencián!

 

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ