Hiányzó láncszemek

A GESZK Hallgatói Önkormányzatának szervezésében 2023. március 16-án megrendezésre került a szemeszter első előadása „Hiányzó láncszemek” címmel.

Az előadás a szenvedélybetegségek és ezek kezeléséről/gyógyításáról szólt, amelyet Nerada Mátyás addiktológiai konzulens tartott, aki már 30 éve a szenvedélybeteg-ellátásban dolgozik. Az előadás keretében az érdeklődők meghallgathatták Bajcsi Norbert volt szenvedélybeteg élettörténetét és felépülésének folyamatát is. Az eseményen rengeteg új információval gazdagodtunk, amelyek nemcsak szakmai fejlődésünkben segítenek, hanem a hétköznapokban is, hiszen bármikor találkozhatunk életünk során különböző szenvedélybetegségben élő személyekkel. A későbbiekben a szociális területen tanuló hallgatók számára lehetőség nyílik arra, hogy ellátogassanak a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthonba, ahol akár gyakorlatukat is teljesíthetik. Továbbá Bajcsi Norbert hamarosan megjelenő élettörténeti könyvéről is szó esett, amit szeretettel ajánlunk az érdeklődőknek.  

https://www.kalvinkiado.hu/konyv/egyhaz-es-gyulekezet/eletrajz/szenved%C3%A9llyel-utam-a-drogokt%C3%B3l-a-vel%C3%BCnk-%C3%A9l%C5%91-istenig-detail?fbclid=IwAR1EnZx0axVUyN0zHUhl_qqJpr17kqLMMb_L39hma4pP3IAij8iFJo0yCC8

 

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

Galéria

 

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ